Συνέντευξη στην εκπομπή “Έλα να δεις” και στον δημοσιογράφο Παντελή Παναγιώτου παραχώρησε ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου και μίλησε για διάφορα θέματα. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην προσωπική του ζωή, για το χωρισμό του αλλά και τη σχέση του με τα τρία παιδιά του.

Όσον αφορά τη σχέση που έχει με τα παιδιά του, ο πρώην ποδοσφαιριστής δήλωσε: «Όποτε έχω τα παιδιά, προσπαθώ τουλάχιστον την ώρα που είμαι μαζί τους να είμαι αφοσιωμένος, να κάνω πράγματα μαζί τους που θα θυμούνται, πράγματα που δεν θα έκαναν για παράδειγμα με τη μητέρα τους. Δεν λέω ότι είμαι ιδανικός πατέρας, υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις, προσπαθώ όμως ειδικά τα Σαββατοκύριακα που έχω και τα 3 παιδιά να κάνω πράγματα μαζί τους. Τα παιδιά έχουν ανάγκη την ασφάλεια και το πρότυπο του πατέρα, πόσω μάλλον σε οικογένειες που δεν μένουν μαζί». 

Σε ερώτηση του Παντελή Παναγιώτου για την προβολή που είχε η ζωή του με την πρώην σύζυγό του και γνωστή παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγό, Κωνσταντίνα Ευριπίδου ο ίδιος ανέφερε: «Έχει κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής μου. Δεν μου αρέσει να το συζητώ να το αναλύω. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μετανιώνω. Θεωρώ πως μέσα από ότι κάνουμε μαθαίνουμε. Τώρα αν ήταν λάθος ή έπρεπε να γίνει διαφορετικά δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή τη στιγμή να τι αναλύσω. Από τώρα και στο εξής πρέπει να είμαστε σωστοί απέναντι στα παιδιά μας και μόνο αυτό μετράει».

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ