Κλείνει ένας κύκλος… για τον Νεκτάριο Αλεξάνδρου!

Στα επαγγελματικά όμως, όπως αποκάλυψε με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ποδοσφαιριστής μετά το “κρέμασμα” των παπουτσιών του και την αποχώρηση από ποδοσφαιριστής στον ΑΠΟΕΛ, ανάλαβε καθήκοντα προπονητή στην ακαδημία του στην ίδια ομάδα.

Μετά από δυο χρόνια σκληρής δουλειάς, ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου ανακοίνωσε πως αποχωρεί και από την ακαδημία, γεμάτος και με τις καλύτερες εντυπώσεις και εμπειρίες.

Ο ίδιος μοιράστηκε ένα μακροσκελές κείμενο, στο οποίο έκανε τον απολογισμό του και εναπόθεσε το “ευχαριστώ” του σε όσους τον πίστεψαν.

Όπως έγραψε:

“Ένας κύκλος κλείνει…

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα μου εντυπωσιάστηκα απο το πόσο καλά οργανωμένη και πόσο ψηλό επίπεδο δουλειάς υπήρχε στην Ακαδημία της ομάδας.
Φάνηκε και θα φανεί ακόμα περισσότερο με τα παιδιά που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους σύντομα.
Με όσα περίεργα και δύσκολα και αν προέκυψαν για τις ακαδημίες αυτά τα δύο χρόνια, έμαθα, έδωσα, πήρα και ήρθε η ώρα να αποχωρήσω απο κάτι που πίστεψα και αγαπώ.

Ευχαριστώ τη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ και ιδιαίτερα τη διοίκηση της Ακαδημίας για την ευκαιρία που μου έδωσαν σταματώντας το ποδόσφαιρο.

Φίλε Γιώργο Μαρκίδη, ευχαριστώ ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία, όπως και όλους τους προπονητές της Ακαδημίας του @apoelfcofficial
Εκτιμώ κάθε βοήθεια και σέβομαι και το παραμικρό που μου έδωσε αυτή η θέση και αυτή η ομάδα.
Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.
Εύχομαι κάθε καλό, σταθερότητα και υγεία, με επιτυχίες στη νέα δύσκολη προσπάθεια της Ακαδημίας αλλά και της ομάδας γενικότερα.
Πάντα πίστευα και ακόμα πιστεύω στις αξίες που μπορεί να μεταδώσει και την σπουδαία βοήθεια που μπορεί να δώσει η Ακαδημία σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια της αντρικής ομάδας!
Την Ακαδημία και τα μάτια σας λοιπόν, κύριοι…”

Δείτε την ανάρτηση:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ