Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει τη χαρά να γεύεται ωραίες στιγμές δίπλα στις κόρες της, Ανδριάννα και Χριστιάνα, αφού για εκείνη τα παιδιά της είναι η βασική της προτεραιότητα και ο λόγος που χαμογελά.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια συνηθίζει να κοινοποιεί στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της στα social media, και τώρα αποφάσισε να μοιραστεί ένα βίντεο με τις κόρες της να πρωταγωνιστούν. Η ερμηνεύτρια δημοσίευσε, λοιππον, ένα αστείο βίντεο από πολλές στιγμές με τις κόρες της και κέρδισε την θετική ψήφο των followers της.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μπορεί να έχει έντονο πρόγραμμα λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεςν, όπως πολλές μητέρες άλλωστε, ωστόσο φροντίζει να αφιερώνει χρόνο στα παιδιά της. Η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί κατά καιρούς στιγμιότυπα με την Χριστάνα Μπέτα και την Αντριάννα Φουστάνου, ενώ κι εκείνες έχουν κάνει το ίδιο.

«Τα παιδιά μου με έχουν κάνει πάρα πολύ υπερήφανη γιατί εφόσον δεν τα κατάφερα στην προσωπική μου ζωή με τους μπαμπάδες τους πήρα την ευθύνη τους παρόλο που οι πατεράδες τους είναι εξαιρετικοί άνθρωποι, η ευθύνη είναι σε αυτόν που είναι τα παιδιά μαζί του. Είχα βάρος ότι έχω διπλή δουλειά τώρα. Αυτά τα πλάσματα με έβγαλαν ασπροπρόσωπη, είναι καλοί άνθρωποι για την κοινωνία», είχε δηλώσει στη συνέντευξή της στο «Ενώπιος Ενωπίω».

Πριν μερικές ημέρες η τραγουδίστρια είχε κοινοποιήσιε ακο]όμα ένα βίντεο με τις τρεις τους να επιδίδονται σε παιχνίδια και να μας χαρίζουν τη θετική τους ενέργεια απλόχερα.

Νατάσα Θεοδωρίδου – Χριστιάνα Μπέτα: Μια υπέροχη σχέση μητέρας και κόρης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ