Η Νατάσα Θεοδωρίδου αναμένεται να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της με τον Γιώργο Κακοσαίο στην Ακτή Πειραιώς και παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας», μιλώντας τόσο για τη συνεργασία της με τον τραγουδιστή όσο και για πιο προσωπικές πτυχές της.

«Με τον Γιώργο βρεθήκαμε στην πρώτη του εμπειρία ως τραγουδιστής και είχα ζητήσει να είμαστε μαζί το προηγούμενο καλοκαίρι. Είναι πολύ καλός τραγουδιστής και η εξέλειξή του είναι τεράστια», ανέφερε η διάσημη ερμηνεύτρια αρχικά.

«Ο νέος άνθρωπος έχει σίγουρα αυτόν τον ενθουσιασμό και δεν είναι πάντα κακό. Το κακό είναι να μην έχεις αντίληψη του τι πρέπει να κάνεις, τον λόγο για τον οποίο γίνεσαι τραγουδιστής-τραγουδίστρια. Για το χειροκρότημα; Γιατί γεννήθηκα γι’ αυτό; Για τα χρήματα; Για το θεαθήναι; Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσα να μην είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας», δήλωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου με εξομολογητική και ειλικρινή διάθεση.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στη μητέρα της και διηγήθηκε μια ιστορία από την παιδική της ηλικία, λέγοντας: «Η μαμά μου μού είχε πει πως ως παιδί είχα πάντα μια μελωδία μέσα μου που δεν καταλάβαινε κανείς. Θυμάμαι πως με τάιζε και μου έλεγε “σταμάτα πια να μουρμουράς και φάε κάτι”. Και μου έλεγε πως και “με γεμάτο στόμα τραγουδάει αυτό το παιδί, τι θα κάνω;”», είπε στην Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε, όμως, και για τις συνεργασίες στον χώρο του τραγουδιού και πόσο εύκολες είναι, δηλώνοντας: «Δεν είναι πάντα εύκολες οι συνεργασίες στον χώρο μας. Τις περισσότερες φορές είναι. Όταν είσαι πρωταγωνιστής και είσαι κάτω από τα φώτα δημιουργείται ένας μικρόκοσμος, συμπεριλαμβανομένης και εμού. Μπορεί καμιά φορά να σε μπερδέψει και να σε βγάλει από τον δρόμο σου, να γίνεις ίσως λίγο εγωιστής. Όσο πιο ώριμος είσαι στην εκάστοτε στιγμή τότε χειρίζεσαι πιο καλά τις καταστάσεις».
Νατάσα Θεοδωρίδου – Χριστιάνα Μπέτα: Μια υπέροχη σχέση μητέρας και κόρης

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ