Η Ναταλία Γερμανού στην έναρξη της εκπομπής της, Καλύτερα δε γίνεται δέχτηκε τα συλλυπητήρια από τους συνεργάτες της για τον θάνατο του πατριού της.

Η παρουσιάστρια του Alpha, μέσα στην εβδομάδα ενημέρωσε για την απώλεια του Γιώργου Δερτιλή, του γνωστού Ιστορικού της Ελλάδας, ο οποίος ήταν σύζυγος της μητέρας της, Εριέττας Μαυρούδη.

«Η δική μου εβδομάδα ήταν δύσκολη, θα τα διαβάσατε ίσως. Στέλνω και εγώ την αγάπη μου στη μητέρα μου γιατί έχασε τον άνδρα της. Όταν είσαι 30 χρόνια με έναν άνθρωπο… αυτός ο υπέροχος πατριός μου. Ένας από τους σπουδαιότερους ανθρώπους! Ο Γιώργος συνδύαζε παιδία, ευγένεια κακοσύνη. Όταν ένας άνθρωπος έχει αυτά τα τρία, πώς να μην τον αγαπήσεις;», ανέφερε η Ναταλία Γερμανού.

Αποχαιρετώντας on air τον Γιώργο Δερτιλή, είπε: «Πόσα πράγματα έμαθα απ’ αυτόν τον άνθρωπο! Πόσες συζητήσεις κάναμε μαζί! Καλό ταξίδι Γιώργο μου αγαπημένε μου, θα σε έχω πάντα στην καρδιά μου. Ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος», είπε η Ναταλία Γερμανού και έστειλε μήνυμα στη μητέρα της: «Μαμά, κράτα δυνατά. Έχεις την αγάπη όλων μας».

Δείτε όλα όσα μοιράστηκε για τον πατριό της:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ