Η Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε από τους συνεργάτες της στο Καλύτερα δε γίνεται αν θα επέλεγε να πάει καλεσμένη στο σ@ξ podcast της Δάφνης Καραβοκύρη. Η παρουσιάστρια ήταν κάθετα αρνητική και εξήγησε τον λόγο, απαντώντας -εμμέσως- και σε όλα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες μετά τη δήλωσή της για τον Δημήτρη Πανόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ναταλία Γερμανού είπε: «Δεν θα πήγαινα, κωλώνω. Όχι επειδή είναι ταμπού, αλλά πολύ ειλικρινά θα σας πω ότι κωλώνω με τη μετά αναπαραγωγή που θα είχε η συζήτησή μας. Για εμένα το σ@ξ δεν είναι καθόλου ταμπού, είναι ένα υπέροχο δώρο της ζωής μας, το οποίο όλοι θα πρέπει να το απολαμβάνουμε. Ειλικρινά, Δάφνη μου το λέω όσο πιο ειλικρινά μπορώ- θα σκεφτόμουν και ίσως είναι ντροπή μου, τι τι θα γινόταν μετά» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

«Εδώ λες κάτι πολύ πιο ανώδυνο και σε πιάνουν στο στόμα τους και σε ξεσκίζουν. Θα πήγαινα εγώ να πω όλα μου τα σεξουαλικά απωθημένα; Όπως θέλεις πες το. Φανταστείτε τι θα γινόταν μετά. Αυτό θα σκεφτόμουν και δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Δάφνης. Να πιούμε καφέ και να τα πούμε όποτε θέλει, αλλά όχι επειδή το σ@ξ είναι ταμπού» πρόσθεσε, επίσης, η Ναταλία Γερμανού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ