Η Ναταλία Δραγούμη ήταν καλεσμένη στην παρέα του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος”. Η αγαπημένη ηθοποιός παραχώρησε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον σύζυγό της Έντι Ρόμπερτς.

Αρχικά, η Ναταλία Δραγούμη μίλησε για το πως γνωριστήκαν, και όπως περιέγραψε είχαν έναν ιδιαίτερο ξεκίνημα: “Μας σύστησε ένας κοινός γνωστός. Δώσαμε ραντεβού και εκείνο το βράδυ δεν ήρθε. Μου είπε ότι μέθυσε ένας φίλος του και έπρεπε να τον περιθάλψει. Το πιστεύεις; Δεν ξέρω. Εξαφανίστηκε μετά για τρεις-τέσσερις μέρες“.

Η σχέση τους προχώρησε όμως και ηρθε η στγμή της πρότασης γάμου. Ο Έντι δεν γονάτισε, αντιθέτως οι δυο τους προτίμησαν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους διαφορετικά, χτυπώντας τον τατουάζ.

Δέχτηκα πρόταση γάμου με τατουάζ. Ήμουν στην Ελβετία για παράσταση. Είχαμε μόλις γνωριστεί, ξέρεις που δεν θες να είστε χώρια. Είχα έναν μήνα ακόμα στην Ελβετία και μου λέει “Όταν γυρίσεις θες να κάνουμε τατουάζ για να παντρευτούμε; και λέω “ναι”, και κάναμε στο ίδιο σημείο. Δεν μπορώ να σου δείξω, στον γοφό .Έχω το αρχικό του και έχει το αρχικό μου σε trabal έκδοση, ώστε αν λέμε στράβωνε κάτι να μπορείς να κάνεις κάποιο σχέδιο” αποκάλυψε η Ναταλία Δραγούμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ