Ναταλί Κάκκαβα: Το δημόσιο ξέσπασμα με αφορμή τον εμβολιασμό του Γκουντάρα

Ναταλί Κάκκαβα: Το δημόσιο ξέσπασμα με αφορμή τον εμβολιασμό του Γκουντάρα

Τι συνέβη;

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 21 - 10:32

Η Ναταλί Κάκκαβα μέσα από τα instastories της θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, σχετικά με τον δεύτερο εμβολιασμό του Γρηγόρη Γκουντάρα.

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε στο instagram φωτογραφία του από τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό και τα σχόλια από κάτω ήταν πολλά και αρνητικά. Η σύζυγός του Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα για το ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν φορούσε μάσκα και η νοσηλεύτρια δεν φορούσε γάντια.

«Πήγαμε χθες με τον Γρηγόρη στο Σισμανόγλειο για να κάνει την αναμνηστική του δόση στο εμβόλιο. Είχε κάνει τον Μάιο το μονοδοσικό, το Johnson και έκανε χθες την αναμνηστική δόση πάλι με Johnson. Εγώ του τράβηξα μια φωτογραφία την ώρα που του έκανε η νοσοκόμα το εμβόλιο και την ανέβασε ο Γρηγόρης. Σήμερα βλέπω από κάτω πάρα πολλά σχόλια του τύπου “έλα ρε, ποιον δουλεύεις”, “δεν φοράς μάσκα”, “η άλλη δεν φοράει γάντια”, “με κοροϊδεύετε”, “τι είναι αυτά που λέτε”, “δεν σε πιστεύουμε”. Παιδιά ας χαλαρώσουμε λίγο» είπε και συνέχισε:

«Δεν είναι ότι λέμε και ότι κάνουμε ψεύτικο. Έβγαλε για δέκα δευτερόλεπτα την μάσκα για να βγάλω εγώ την φωτογραφία. Τώρα εάν η κυρία φορούσε γάντια, συγχωρέστε μας, δεν είναι κάτι το οποίο το προσέξαμε ή το τσεκάραμε γιατί δεν είμαστε καχύποπτοι. Όλοι έχουμε τα θέματα μας και πολλά μάλιστα αλλά ας είμαστε πιο ανθρώπινοι. Ας πιστεύουμε αυτά που μας λένε. Δεν είναι κακό. Να βρούμε την ανθρωπιά μας και να ηρεμήσει λίγο η ψυχή μας»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ