Η Ναταλί Κάκκαβα επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής της “ΟΛΑ ΓΚΟΥΝΤ” μετά την έκτακτη αποχώρησή της, το μεσημέρι του Σαββάτου λόγω ενός ατυχήματος που συνέβη στο γιο της με τον Γρηγόρη Γκουντάρα, Μάρκο.

Οι δυο παρουσιαστές ευχαρίστησαν το κοινό για την συμπαράσταση δηλώνοντας: “Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για τις ευχές και για τις ερωτήσεις που μας κάνατε για το μικρό μας. Είναι όλα καλά. Έχει τρία ράμματα.

Τα λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα συμπλήρωσε η Ναταλί Κάκκαβα δηλώνοντας: “Είναι κάτι το οποίο φαντάζομαι ότι έχει συμβεί σε όλους τους γονείς, αυτό που κάθεσαι και ξαφνικά χτυπάει το τηλέφωνο και σου λένε το παιδί σου χτύπησε και δεν είσαι εκεί και αγωνιάς. Είναι και αυτό το παράπονο που δεν υπάρχει ένας παππούς και μια γιαγιά να κρατάνε το παιδί όσο εμείς είμαστε στη δουλειά“.

Έπειτα αποκάλυψε τους πρώτους ανθρώπους που φρόντισαν το παιδί τους και τους απηύθυνε ένα δημόσιο ευχαριστώ: “Αλλά ευτυχώς υπάρχουν καλοί φίλοι και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε δυο ανθρώπους που βρέθηκαν εκεί ως από μηχανής Θεός και έτυχε να περνάνε εκεί τη στιγμή που χτύπησε το παιδί, γιατί άνοιξε το κεφάλι του το παιδί μας. Το περιποιήθηκαν το φρόντισαν και τώρα είναι όλα καλά. Το παιδί μου ήταν πιο θαρραλέο απ’ τη μαμά του. Ήρθε με πήρε αγκαλιά και μου είπε “μαμά δεν πονάω, είμαι καλά”.

Δείτε το βίντεο από την χθεσινή εκπομπή:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ