Η κόρη της Νάσιας Σιαηλά γιόρτασε χθες, Κυριακή 19 Μαΐου, τα πρώτα της γενέθλια με ένα super cute πάρτι που της ετοίμασαν οι γονείς της.

Η Άρια, λοιπόν, συμπλήρωσε τον πρώτο χρόνο της ζωής της και οι γονείς της δεν μπορούσαν να μην το γιορτάσουν με ένα μοναδικό πάρτι γενεθλίων, στο οποίο βρέθηκαν όλα τα αγαπημένα πρόσωπα της μικρής. Γιόρτασαν μαζί της, χάρηκαν μπόλικο παιχνίδι και πέρασαν ένα απόγευμα που θα τους μείνει αξέχαστο!

Παστέλ χρώματα, λουλούδια και μίνιμαλ αισθητική ήταν τα κυριότερα στοιχεία που εντοπίσαμε στις δημοσιεύσεις της Νάσιας. Το πάρτι γενεθλίων της μικρής Άριας, πραγματοποιήθηκε σε γνωστό μαγαζί της Λεμεσού και τόσο η εορτάζουσα, όσο και οι γονείς της ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Ξεχωριστή πινελιά, ήταν τα cup cakes που το καθένα είχε και μια φωτογραφία με μια γλυκιά έκφραση της μικρής, ενώ στην τούρτα δεν είδαμε καμία υπερβολή… Το άσπρο χρώμα και ο αριθμός «1» σε χρυσό χρώμα με το όνομα της μικρής, ήταν αρκετά.

Στον χώρο υπήρχε επίσης ένα λευκό φουσκωτό για τους μικρούς φίλους της Άριας, το οποίο ήταν στολισμένο με ροζ μπαλόνια. Το δωράκι που πήραν τα παιδάκια, ήταν μια back pack τσαντούλα σε nude απόχρωση που πάνω έγραφε το όνομα κάθε παιδιού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ