Το διάσημο top model, Naomi Campbell, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, ενώ παράλληλα δημοσίευσε την φωτογραφία με το μωράκι της, όπου το καλωσόριζε στη ζωή.

Η γαζέλα της πασαρέλας, λοιπόν, έκανε την πρώτη της εμφάνιση μέσα από το youtube channel της, αφού πήρε συνέντευξη στην Diane von Fustenberg, για την διαδικτυακή της εκπομπή «No Filter with Naomi». Εκεί, λοιπόν, αναφέρθηκε στην περίοδο του lockdown λειτούργησε ως περίοδος προβληματισμού για εκείνη, ενώ τόνισε ότι «η πανδημία έδωσε την ευκαιρία να σκεφτούμε τι έχει μεγαλύτερη σημασία κι ότι ήταν μια θετική στιγμή για αρκετούς».

Naomi Campbell

Ωστόσο, υπογράμμισε: «Ξέρω επίσης ότι ήταν καιρός προβληματισμού, ήταν και θετικός για ορισμένους. Όσον αφορά τις ζωές που έχουμε χάσει, αυτό είναι τραγικό» και παραδέχτηκε ότι δεν έγινε γυναίκα που ήθελε να είναι μέχρι τα 30 της, καθώς έκανε απολογισμό της καριέρας της με τη Diane.

Η διάσημη σχεδιάστρια ρώτησε τη Naomi Campbell:«Πόσο χρονών ήσουν όταν έγινες η γυναίκα που ήθελες να είσαι», με το top model να δηλώνει:«Χμμ, θα έλεγα 30 … 29 Άρχισα να καταλαβαίνω για το πώς πρέπει να είμαι μαζί μου, στα 29 με 30 μου χρόνια. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να βλέπει κανείς το πρόσωπο ενός ατόμου στον καθρέφτη και να παραδέχεται τα λάθη κάποιου, τις ανασφάλειες κάποιου».

Naomi Campbell

Η αναφορά της Naomi Campbell στην κόρη της

Να αναφέρουμε το Σάββατο θα γίνει 51 ετών και οι faqns της έσπευσαν να της ευχηθούν, με εκείνη να απαντά: «Γεια σας αγαπητοί μου, σας ευχαριστώ πολύ για τις προγενέστερες ευχές γενεθλίων… Και για το νέο μου κεφάλαιο ως μητέρα είμαι τιμή και ταπεινή».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ