Η εκπομπή «DOT» έριξε αυλαία για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν και η Νάντια Μπουλέ θέλησε να κάνει τον δικό της απολογισμό, καθώς ο τελευταίος χρόνος ήταν ιδιαίτερα σημαντικός για εκείνη.

Περίπου πριν έναν χρόνο ήρθε στον κόσμο η κόρη της, ενώ επέστρεψε και τηλεοπτικά μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Η παρουσιάστρια, μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση στο Ιnstagram, θέλησε να αναφερθεί σε αυτή τη χρονιά, αλλά και να αποχαιρετήσει τον Μίνω Θεοχάρη, ο οποίος από την ερχόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πλευρό της.

«Καθώς σήμερα θα προβληθεί το τελευταίο Dot της σεζόν, είναι η σωστή ώρα για μια μικρή αναδρομή και πολλά ευχαριστώ!
Αυτή η χρονιά ήταν πολύ ιδιαίτερη για εμένα γιατί ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα για δουλειά, με ωράριο μαμάς. Με το μυαλό μου στο μωρό και τρέχοντας να προλάβω να γυρίσω στο σπίτι για να την δω.

Ήταν επίσης μια τηλεοπτική χρονιά με συγκινήσεις, γιατί με τον Μίνω νιώσαμε πραγματικά την εκτίμηση των ανθρώπων που έκατσαν μαζί μας στον καναπέ του Dot και μας άνοιξαν την καρδιά και το μυαλό τους, απλόχερα. Τους ευχαριστούμε ειλικρινά. Ήταν μια χρονιά με νέες γνωριμίες στη δουλειά, με ανθρώπους που δούλευαν καθημερινά για την εκπομπή και έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους για να βγει το περιεχόμενο και το αισθητικό αποτέλεσμα που χαρακτηρίζει το Dot εδώ και χρόνια. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον καθένα ξεχωριστά γιατί δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε μπροστά από τις κάμερες χωρίς εσάς. Μινάκο μου, αρνούμαι να σε χαιρετήσω, έχουμε να κάνουμε πολλά ακόμα, μαζί!

«Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε εσάς που μας παρακολουθήσατε και μας στείλατε τα σχόλια και την καλή σας ενέργεια τη φετινή τηλεοπτική χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή ξεκούραση! Υ.Γ Στη φωτό δυστυχώς δε συμπεριλαμβάνονται όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής, τους ευχαριστούμε όμως ΟΛΟΥΣ από καρδιάς!».

Δείτε τις φωτογραφίες της δημοσίευσης:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ