Η Νάντια Μπουλέ μίλησε στο HELLO! GREECE και την Τζοβάννα Βλαχάβα και αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στην κόρη της, ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον Γιώργο Ισαάκ.

Με τον Γιώργο γνωριζόσασταν αρκετά χρόνια πριν γίνετε ζευγάρι και ήσαστε και συνεργάτες. Πιστεύεις ότι αυτό το γεγονός βοήθησε τη σχέση σας;

Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι μια επαγγελματική/ φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά. Είχα στο μυαλό μου ότι μια ερωτική σχέση προκύπτει από την αρχή που γνωρίζεις έναν άνθρωπο. Είναι πολλά τα χρόνια που είμαστε μαζί, αλλά νομίζω ότι στο ξεκίνημα της σχέσης μας ήταν πολύ βοηθητικό ότι γνωριζόμασταν καλά και ξέραμε πως λειτουργεί ο καθένας ακόμα και στην προσωπική του ζωή, γιατί είχαμε ζήσει πολλά ως φίλοι και συνεργάτες.

Στο πως κυλά μια σχέση το πιο βασικό για μένα είναι ο χαρακτήρας του άλλου και όχι αν κινείστε στον ίδιο χώρο. Στη σχέση μου με τον Γιώργο σίγουρα είναι ένα συν το ότι κατανοεί τη φύση της δουλειάς μου και γνωρίζει όλα τα δεδομένα από πριν. Επίσης, βρίσκω πολύ γοητευτικό το γεγονός ότι δεν του αρέσει η δημοσιότητα και προτιμά να βρίσκεται πίσω από τα φώτα.

Έχετε σκεφτεί όνομα για τη μικρή;

Αποφασίσαμε να την ονομάσουμε Σεμέλη-Ρωξάνη και θα τη φωνάζουμε Σεμέλη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ