Ο Μαρίνος Νομικός στον Alpha για… podcasts!

Ο ίδιος με την ενότητα “ΤV Stories” βρίσκεται στα “Podcast Talks” του Alpha, με ανατρεπτικές συζητήσεις- συνεντεύξεις από πρόσωπα που αφορούν και έχουν να πουν πολλά. Καυστικός και ανατρεπτικός θα σχολιάζει, θα κριτικάρει και φυσικά θα αναφέρεται παρέα με καλεσμένους σε αθέατες ή παρασκηνικές τηλεοπτικές στιγμές που δεν ξέραμε.

Το πιο ανατρεπτικό podcadst είναι γεγονός αφού, ο Μαρίνος Νομικός συνάντησε την Χριστιάνα Αριστοτέλους και “διασταύρωσαν τις… απόψεις” τους για τηλεοπτικά ζητήματα αλλά και για την κόντρα τους.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια, αποκάλυψε ποια ήταν η θεματολογία του κάστινγκ που πέρασε όταν πήγε στον “Όμορφο κόσμο το πρωί”:

“Έφυγα πρωί για το δοκιμαστικό και γύρισα το βράδυ. Πήγα χωρίς τίποτα, ούτε ένα σκουλαρικάκι, ούτε να είμαι βαμμένη. Αν είναι να με πάρουν θα με έπαιρναν για το σκουλαρίκι σκέφτηκα… Έκανα το δοκιμαστικό, το οποίο ήταν μια συνέντευξη στον Γρηγόρη για λίγα λεπτά. Την έκανα και επέστρεψα μετά από λίγες ημέρες με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν την Δευτέρα ξεκινάς.”

Η ίδια ακόμα ανέφερε και το “όχι” που της είπε ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλύπτοντας:

” Ο Μουτσινάς μου είπε μετά από καιρό μου είπε “Εγώ τους είπα να μην σε πάρουν, δεν μου άρεσες στην αρχή. Μου έβγαζες ένα τουπέ και ότι εγώ θα σας τα πω σε όλα. Αλλά μετά μου είπε ότι δεν έκρινε σωστά.”

Δείτε το βίντεο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ