Μία ηρωίδα μάνα με όλη τη σημασία της λέξης μεγαλώνει μόνη της δύο υιοθετημένα αδέλφια με νοητική υστέρηση. Η κυρία Ελένη που ξεκίνησε να εργάζεται ως υπηρέτρια σε σπίτια από τα 12 της χρόνια, αφηγείται στις «24 ΩΡΕΣ» τη συγκλονιστική ιστορία της ζωής της, από τα παιδικά της χρόνια, τον γάμο της που έληξε άδοξα μέχρι και το γεγονός ότι διεύθυνση του ορφανοτροφείου της είχε αποκρύψει κάτι πολύ σημαντικό…

Την Κυριακή 6 Ιουνίου στις 21:20 στον Alpha Κύπρου, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου συναντά μια γυναίκα της οποίας η ζωή έδειξε το σκληρό της πρόσωπο, αλλά κατάφερε να αποτελεί ένα παράδειγμα δύναμης για όλους εμάς. Η κυρία Ελένη κατάγεται από τον Άγιο Δημήτριο Μαραθάσας και από τα παιδικά της χρόνια μπήκε στα βάσανα, λόγω της φτώχειας που βίωνε η οικογένειά της. Αν και άριστη μαθήτρια, στην ηλικία των 12 ετών οι γονείς της τη σταμάτησαν από το σχολείο και την έστειλαν να δουλεύει ως υπηρέτρια σε σπίτια. Τα χρόνια περνούσαν και ξαφνικά και πάλι χωρίς να είναι δική της επιλογή την ανάγκασαν να παντρευτεί.

Μετά από περισσότερες από 10 προσπάθειες με εξωσωματικές, αποφασίζει μαζί με τον τότε σύζυγό της να υιοθετήσουν ένα παιδάκι 3 ετών που ζούσε σε ορφανοτροφείο της Βουλγαρίας. Η ίδια όμως, βλέποντας πως υπήρχε δίδυμος αδελφός, αποφασίζει να γίνει διπλή υιοθεσία. Ευτυχισμένη επιστρέφει στην Κύπρο για μια νέα ζωή και χωρίς να γνωρίζει ότι ο γολγοθάς της μόλις άρχιζε…

Τα δύο παιδιά είχαν σοβαρής μορφής νοητική υστέρηση, γεγονός που τους είχαν αποκρύψει οι μεσολαβητές αλλά και η διεύθυνση του ορφανοτροφείου.

Σε σκηνοθεσία Γιώργου Νταούλη, η κυρία Ελένη στείλει τα πιο δυνατά μηνύματα ζωής, δύναμης και αισιοδοξίας. Μαζί με τον Ανδρέα και τον Παναγιώτη, τους αγγέλους της -όπως τους χαρακτηρίζει- έρχονται σε ένα από τα πιο δυνατά και συγκινητικά επεισόδια της φετινής σεζόν.

«24 ΩΡΕΣ»: Κυριακή 6 Ioυνίου στις 21:20 στον ALPHA Κύπρου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ