Μπορεί η Κορίνα Εμμανουηλίδου να μην κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές στον τελικό του διαγωνισμού ομορφιάς “Μις Υφήλιος” και να μείνει εκτός των 16 υποψηφίων, νωρίτερα όμως είχε περάσει ένα μήνυμα για την επιστροφή της πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ελλάδα.

Στο μέρος του διαγωνισμού που τα μοντέλα εμφανίστηκαν με μαγιό, όλες οι χώρες είχαν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα, στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα έπρεπε να τη φιλοτεχνήσει με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η ελληνική κάπα, η οποία φορέθηκε από την Κορίνα Εμμανουηλίδου στη Νέα Ορλεάνη, ήταν εμπνευσμένη από δυο θεές της ελληνικής μυθολογίας: την Αφροδίτη και την Ήρα.

Συγκεκριμένα απεικόνιζε το άγαλμα της Αφροδίτης της Μήλου, με το σύνθημα «Take Me Home». Από την Ήρα χρησιμοποιήθηκε το σύμβολο της, το παγώνι. Στην μπέρτα υπήρχε πάνω και ο ελληνικός ήλιος και ουρανός.

Ποια είναι η Κορίνα Εμμανουηλίδου που διεκδίκησε τον τίτλο

Το νεαρό μοντέλο έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist και στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas. 

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όμως σταδιακά ανακάλυψε και την αγάπη της για το μακιγιάζ και κάποια στιγμή φιλοδοξεί να ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. Επιπλέον η 22χρονη έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και στα ταξίδια, έτσι παρακολουθεί και μαθήματα, για να μπορέσει να γίνει αεροσυνοδός. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ