Η Μιμή Ντενίση και η κόρη της Μαριτίνα έχουν μία ξεχωριστή σχέση που μάλιστα η γνωστή ηθοποιός δε σταματάει να αναφέρει.

Πριν λίγες ώρες, η Μιμή Ντενίση αποφάσισε να κάνει repost ένα στόρι που η Μαριτίνα Ντενίση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μαμά και κόρη φαίνονται αγκαλιασμένες τρυφερά και χαμογελαστές. «One of her greatest nights» γράφει η 22χρονη κόρη της στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Η Μαριτίνα Ντενίση ανέβασε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη μαμά της

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, Μιμή Ντενίση είχε αποκαλύψει: «Είμαι τυχερή που έχω ένα τόσο καλό παιδί. Η Μαριτίνα είναι μια γλύκα, μια απόλαυση, είναι και κωμικός , έχει πολύ γέλιο, είναι όμως πολύ σοβαρό παιδί. Ήρθε στην ταινία και δούλεψε. Σπουδάζει Οικονομικά και έχει δουλέψει μαζί με την σπουδαία ενδυματολόγο, Φωτεινή Δήμου. Της είπαν πως αν πας στο τμήμα με τα κοστούμια θα υποφέρει γιατί τα κοστούμια της ταινίας ήταν 3000 και θα δούλευε ατελείωτες ώρες. Εκείνη όμως της άρεσε και ήθελε να πάει εκεί», είπε για τη συνεργασία του στην ταινία, “Σμύρνη μου αγαπημένη”» επιβεβαιώνοντας το πόσο ξεχωριστή σχέση έχουν οι δυο τους.

Ντενίση

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ