Η κάμερα της εκπομπής, “Happy Day”, συνάντησε τον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος μίλησε για το νέο reality show που θα παρουσιάζει η Ιωάννα Μαλέσκου, “TV Queens”.

Στο νέο αυτό project που φέρει την υπογραφή του Νίκου Κοκλώνη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα έχει τον ανώτερο ρόλο του διευθυντή στη νέα εκπομπή που αναζητά… παρουσιάστριες!

Παρόλο που η προετοιμασία και οι διαδικασίες για την πρεμιέρα έχουν ξεκινήσει, όπως δήλωσε ο παρουσιαστής στη δημοσιογράφο, Χριστιάνα Κοχλατζή, «είναι σε άχαρο σημείο οι προετοιμασίες, φτιάχνουν το σκηνικό, γίνονται τέτοιες προετοιμασίες, κλείνονται συνεργασίες» και πρόσθεσε πως μέχρι στιγμής έχουν δει μια σειρά από υποψήφιους και θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με την Ιωάννα Μαλέσκου που όπως μάθαμε θα βρίσκεται στο «τιμόνι» της παρουσίασης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προτίμησε να είναι «μετρημένος» στην απάντησή του και ανέφερε:

«Νομίζω δεν είναι απόλυτα οριστικό, μένουν λεπτομέρειες της υπογραφής. Απ’ ότι ξέρω από τον Νίκο Κοκλώνη και τους συνεργάτες του, είναι κλεισμένο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ