Είναι από τους πιο εντυπωσιακούς ηθοποιούς της γενιάς του. Η επιτυχία δε που σημειώνει το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί «Παγιδευμένοι» τον έχει κάνει και από τους πιο αγαπητούς. Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ίσως διανύει την καλύτερη επαγγελματική περίοδο της ζωής του.

Παράλληλα με το αγαπημένο σίριαλ πρωταγωνιστεί στο πολυβραβευμένο έργο του Πάτρικ Μάρμπερ Closer, που μεταφέρθηκε και στον κινηματογράφο από τον Μάικ Νίκολς το 1994, γνωρίζοντας παγκόσμια επιτυχία, και παρουσιάζεται στο Θέατρο Χώρα. Το σανίδι μοιράζεται με τους Βίκυ Παπαδοπούλου, Ναταλία Σουίφτ και Σπύρο Σταμούλη.

Εκεί, στα καμαρίνια μετά το τέλος της χθεσινής παράσταση δέχτηκε ένα απρόσμενο δώρο από ένα θαμαστή του. Πρόκειται για τον 8 ετών Άκη που του έστειλε ένα γράμμα με τη μαμά του.

Ο μικρός γράφει πως τον θαυμάζει και πως όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει σαν εκείνον, ψηλός, πετυχημένος και καλός. Συμπληρώνει πως θα ήθελε να τον γνωρίσει αλλά η μητέρα του επέμενε πως η παράσταση δεν είναι για μικρά παιδιά.  Με την ευχή να τον γνωρίσει από κοντά του στέλνει δώρο ένα αυτοκινητάκι του.

Το περιστατικό δημοσίευσε ο αγαπημένος ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ