Στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» φιλοξενήθηκε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ο οποίος μίλησε για τον διορισμό του ως Υφυπουργός Πολιτισμού και την κριτική που δέχθήκε.

Όπως ανέφερε στην συνέντευξη του, η πρόταση έγινε 48 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωση. ” Η πρόταση έγινε 48 ώρες πριν την επίσημη ανακοίνωσηδεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς και δεν το περίμενα. Του εξέφρασα την μεγάλη τιμή για την πρόταση αλλά θα ήθελα τουλάχιστον 24 ώρες να το σκεφτώ, γιατί αφήνω πίσω μία διαδρομή 30 χρονών και δεν είναι εύκολο”, αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και σε όσους επίκριναν το διορισμό του στην θέση του Υφυπουργού Πολιτισμού σημειώνοντας:ν«Έχω αντέξει και γνωρίζω αρκετά καλά πως παίζεται το παιχνίδι. Αυτό που με στεναχώρησε και με πείραξε στην αρχή είναι ότι ερχόμενος στην Κύπρο ήρθα για να κλείσω ζητήματα που αφορούν τον καλλιτεχνικό κόσμο και ευρύτερα τον πολιτισμό που άλλοι δεν τα έχουν ακουμπήσει…Ανήκω σε τέσσερις φορείς οι οποίοι για 20 χρόνια επιδίωκαν για αυτά τα ζητήματα. Μπορεί να έφυγα με μία κιθάρα στα 14 μου και να έκανα μια διαδρομή αλλά παράλληλα ήμουν πάντα στα δρώμενα… Προτιμώ να μείνω στωικός αλλά θα απαντήσω.

Πριν λαλήσει τρεις ο πετεινός έσπευσαν βιαστικά κάποιοι να προεξοφλήσουν την αξία μου, με αμφισβήτησαν κατευθείαν, πριν αναλάβω καν. Νομίζω ότι ο κάθε άνθρωπος δικαιούται μία πίστωση χρόνου για να αποδείξει τι μπορεί να κάνει και τι δεν μπορεί να κάνει και δεν λέω ότι μπορούμε να τα κάνουμε όλα. Αν δεν είμαστε ικανοί, εδώ είμαστε κι αν δεν πετύχουμε θα πάμε στο σπίτι μας» σημείωσε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ