Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί έναν καλλιτέχνη που σπανίως μιλά τηλεοπτικά. Ωστόσο, ο δημοφιλής τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και στην Άννα Ζηρδέλη και ήταν επικοινωνιακός και ειλικρινής.

Ο Μιχάλης μίλησε για το νέο τραγούδι του που φέρει τον τίτλο «Με πονάει» και την ιδιαίτερη ιστορία του. «Πολλά μάς πονάνε, αλλά τα κρύβουμε και δεν τα επεξεργαζόμαστςε. Μένουν πολύ πίσω στο υποσυνείδητο μας», ανέφερε αρχικά ο ερμηνευτής.

Ο Μιχάλης Χατζγιάννης αναφέρθηκε όμως και στον έρωτα, και αποκάλυψε: «Δεν ξέρεις πόσοι έρωτες θα σού πετύχουν αλλά ευτυχώς είχα τη χαρά να νιώσω αυτό το συναίσθημα ολοκληρωτικά. Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου, συνειδητοποιημένος, στα υπόλοιπα ό, τι φέρει η ζωή, δεν μπορούμε να τα προβλέψουμε».

μιχάλης χατζηγιάννης
Στα γυρίσματα του κλιπ για το τραγούδι «Με πονάει»

Παράλληλα, ο καλλιτέχνης εξομολογήθηκε ότι η οικογένεια και η απόκτηση ενός παιδιού είναι πράγματα που τον αφορούν: «Είμαι υπέρμαχος της οικογένειας. Μεγάλωσα σε ένα πολύ υγιές περιβάλλον και με εκπληκτικούς γονείς. Η οικογένεια ολοκληρώνει έναν άνθρωπο. Ένα παιδί θα (με) ολοκλήρωνε αλλά δεν φτάνει αν το θέλεις. Μια υιοθεσία είναι μια ευλογία, δεν το έχω σκεφτεί ιδιαίτερα, αλλά στις εποχές που ζούμε είναι ευλογία από τον Θεό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανέφερε ότι θα τον ενδιέφερε να κάνει ξανά τηλεόραση, αλλά «υπό συνθήκες». Ο τραγουδιστής είχε συμμετάσχει ως κριτής του Final Four στον ΑΝΤ1. Ο Μιχάλης αναφέρθηκε επίσης στις εμφανίσεις του και στο πλάνο των live performances που έχει!
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μιλά για την οικονομική του καταστροφή και την ζωή του

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ