Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έδωσε στη δημοσιότητα αργά το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας το νέο Υπουργικό Συμβούλιο, καθώς κι άλλους στενούς συνεργάτες που θα τον πλαισιώσουν. Το χαρτοφυλάκιο του Υφυπουργού Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

Όσον αφορά την κριτική που ήδη υπάρχει ως προς το όνομα του τραγουδιστή, εκείνο που λένε αρμόδιες πηγές είναι πως είναι ένας αυτοδημιούργητος καλλιτέχνης με σπουδαία καριέρα, συνεπώς γιατί να μην μπορεί να αποτελέσει και πολιτικό προϊστάμενο του Υφυπουργείου Πολιτισμού;

Το βιογραφικό του Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης γεννήθηκε στη Λευκωσία στις 5 Νοεμβρίου 1978, από γονείς με καταγωγή από την Κερύνεια. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου από όπου απέκτησε διπλώματα κλασσικής κιθάρας και πιάνου και στη Βασιλική Ακαδημία Μουσικής Λονδίνου στα ανώτατα θεωρητικά μαθήματα. Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στην ελληνική και ξένη δισκογραφία γράφοντας μουσική, στίχους και ερμηνεύοντας τραγούδια που αγαπήθηκαν από το ευρύ κοινό, κατατάσσοντας τον στους πλέον δημοφιλείς Έλληνες τραγουδοποιούς.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης πήρε το βραβείο “Best Selling Artist of the Decade” στα τέλη της δεκαετίας του 2000, καθώς οι πωλήσεις των δίσκων του έχουν αγγίξει τα 3.500.000 αντίτυπα. Την ίδια περίοδο κυκλοφορεί το cd single “Everyone dance” στην Γερμανία και το album “Michalis” με αγγλικό στίχο σε έξι ευρωπαϊκές χώρες. Τραγουδά σε μεγάλες σκηνές μαζί και δίπλα από καλλιτέχνες όπως η Δήμητρα Γαλάνη, η Χάρις Αλεξίου, ο Γιώργος Νταλάρας,  η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, ο Πασχάλης Τερζής  και πολλοί άλλοι. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΙFPI είναι για 30 χρόνια ο πιο εμπορικός τραγουδοποιός σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είναι μέλος του σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ – Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», δράση για την οποία ανακηρύχθηκε «Καλλιτέχνης Ελπίδας 2019-2021». 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ