Μετά από το αρνητικό τεστ, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό!

Η δημοσιογράφος που εμφανίζεται στην πρωινή εκπομπή “Πάμε Δανάη”, όλη την προηγούμενη εβδομάδα απουσίαζε λόγω του ότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Παρόλο που παρέμεινε σπίτι για παν ενδεχόμενο, στο δεύτερο τεστ βρέθηκε πως είναι και αυτή “θύμα” του COVID-19.

Έτσι, σήμερα το πρωί εμφανίστηκε στην εκπομπή της Δανής Μπάρκα μέσω βιντεοκλήσης και ανακοίνωσε το γεγονός, κάνοντας τις πρώτες της δηλώσεις και περιγράφοντας την δική της εμπειρία.

“Να σας ενημερώσω και τηλεοπτικά πως κάναμε το τεστ το Σάββατο και τα παιδιά μου είναι αρνητικά αλλά εγώ είμαι θετική στον κορωνοϊό. Τώρα τελειώνει η προληπτική καραντίνα και τώρα είμαι στην κανονική καραντίνα του κορωνοϊού και νιώθω τέλεια, αλλά δεν νιώθω και άσχημα. Εδώ και δυο τρεις μέρες έχω απώλεια γεύσης και όσφρησης, έχω μπούκωμα και καταρροή που δεν θεωρείται σύμπτωμα κορωνοϊού αλλά το είχα πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Παρασκευή ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα, οπότε είμαι 10 ημέρες σε καραντίνα. Η επώαση γίνεται λογικά στις τρεις με πέντε ημέρες, οπότε έχω ήδη κορωνοϊό εδώ και πέντε ημέρες. Θα μπορούσε λογικά να το ανιχνεύσει και νωρίτερα το τεστ απλά πήγαμε και το κάναμε το Σάββατο. Η καρδιά μου είναι σε όλους τους ανθρώπους που είναι γονείς και έχουν βρεθεί σε αυτή τη δύσκολη φάση, διότι εγώ πρέπει να απομονωθώ από τα παιδιά μου αυτή τη στιγμή. Όμως αυτό δεν γίνεται για πολλούς λόγους, γιατί ποιος θα τα φροντίσει; Ο Νικόλας δεν είχε έρθει σε επαφή με το πρώτο κρούσμα, οπότε έμενε σε ένα άλλο σπίτι που έχουμε εδώ, γιατί είναι οικογενειακή η πολυκατοικία. Κανονικά θα έπρεπε να πάω εγώ πάνω και να κατέβει ο Νικόλας να φροντίζει τα παιδιά, έλα όμως που δημογραφικά ο Νικόλας είναι πιο ευάλωτος από τα παιδιά. Ο Νικόλας είναι υγιής, δεν πρέπει να μπει σε αυτή την υπόθεση. Από την άλλη είναι οκ να φροντίζω εγώ με κορωνοϊό δύο παιδιά με αρνητικό τεστ; Είναι μεγάλο το δίλημμα”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ