Ξεκίνησε η δίκη του Μένιου Φουρθιώτη σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σχετικά με τις «στημένες επιθέσεις» με καλάσνικοφ έξω από το σπίτι του στα βόρεια προάστια Αθηνών. Ο τηλεπαρουσιαστής δήλωσε γι’ ακόμα μία φορά αθώος και τόνισε ότι θα αποδειχθεί το σενάριο που δημιούργησαν οι αστυνομικοί.

«Είμαι αθώος και θα αναπτυχθεί το όλο αυτό σενάριο που έχει κατασκευαστεί από τα αρμόδια αστυνομικά όργανα» ανέφερε ο κατηγορούμενος προς δικαστές και ενόρκους.

Στην έναρξη της διαδικασίας υποβλήθηκαν ενστάσεις από την πλευρά της υπεράσπισης σχετικά με ακυρότητες της διαδικασίας. «Δυστυχώς μέχρι και σήμερα δεν έχουμε πάρει το σύνολο της δικογραφίας. Δεν είχε γνώση της δικογραφίας μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι που μας κάλεσαν στη γραμματεία. Αυτό το θέτω ως απόλυτη ακυρότητα της διαδικασίας» ανέφερε ο συνήγορος υπεράσπισης, Κωνσταντίνος Γώγος με το δικαστήριο τελικά να απορρίπτει την ένσταση με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα.

Το δικαστήριο απέρριψε και ένσταση σχετικά με ακυρότητα της κλήσης. Δικαστές και ένορκοι, ωστόσο, επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν σε ζητήματα που τέθηκαν από την υπεράσπιση και έκριναν ότι αφορούν την ουσία της υπόθεσης

Πηγή: tlife

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ