Θέση στα όλα όσα ακούγονται στον χώρο του θεάματος με τις παρενοχλήσεις θέλησε να πάρει ο Μέμος Μπεγνής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Love it” και εκμυστηρεύτηκε πως κατά την δική του ταπινή άποψη, αυτά δεν θα έπρεπε να ακούγονται δημοσίως. Ο ίδιος υποστήριξε, πως όταν κάποιος νιώθει άσχημα πρέπει να φεύγει και να μην φοβάται για τις κυρώσεις.

“Αυτά συμβαίνουν παντού. Ακούμε κάθε τόσο είτε περιστατικά σεξουαλικής βίας είτε λεκτικής και σωματικής βίας. Τα κορίτσια και τα αγόρια καλά έκαναν και το είπαν γιατί πρέπει να σταματήσουν τέτοιες συμπεριφορές αλλά δεν συμφωνώ με την “τσίχλα” που έχει γίνει όλο αυτό. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας α με κοίταξε, με άγγιξε με έκανε. Σήκω φύγε αν ένιωσες άσχημα ή δεν ένιωσες καλά”

Στη συνέχεια, ο Μέμος Μπεγνής αναφέρθηκε σε μια προσωπική του εμπειρία, λέγοντας πως:

“Μου έχει συμβεί μια φορά στην δουλειά μου ο σκηνοθέτης να φωνάζει, να βρίζει, να σε μειώνει και έφυγα κι όχι τώρα που με ξέρει ο κόσμος αλλά στις αρχές της πορείας μου. Τότε που είχα ανάγκη την φήμη και τα χρήματα. Δεν αναφέρομαι σε βαριά περιστατικά… Φύγε και μην σκέφτεσαι κυρώσεις, για όλους υπάρχει. Σε όλους τους χώρους ακούγονται ποιοι είναι οι καλοί κι οι κακοί… Δεν είναι το θέατρο άνδρο ακολασίας”

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ