Η Σάρα Φέργκιουσον αποκάλυψε το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας Ελισάβετ. Η Σάρα είχε παντρευτεί το δεύτερο γιο της αείμνηστης μονάρχη, τον πρίγκιπα Άντριου από το 1985 έως το 1996 και μαζί απέκτησαν δύο κόρες την πριγκίπισσα Μπεατρίς και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Μετά το διαζύγιο της με τον πρίγκιπα Άντριου, η Σάρα Φέργκιουσον διατήρησε ισχυρούς δεσμούς με την αείμνηστη μονάρχη. Σε πρόσφατη συνέντευξή της με αφορμή το νέο της βιβλίο, της ξέφυγε το χαϊδευτικό όνομα με το οποίο αποκαλούσαν τη βασίλισσα Ελισάβετ που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου.

Η Σάρα Φέργκιουσον με τον πρώην σύζυγό της, πρίγκιπα Άντριου και τις δύο κόρες τους

«Όλη μου τη ζωή γνώριζα το αφεντικό και δεν είναι κανένας όπως εκείνη. Δεν θα έκανα τίποτα αν δεν έπαιρνα πρώτα την έγκρισή από το αφεντικό και μέχρι σήμερα, αυτό σκέφτομαι», δήλωσε η Σάρα Φέργκιουσον στην Telegraph, αποκαλύπτοντας ότι το χαϊδευτικό όνομα της βασίλισσας ήταν «αφεντικό».

Και πρόσθεσε ότι το ίδιο έκανε, πήρε δηλαδή την έγκρισή της και για το βιβλίο της: «Όταν γράψαμε το βιβλίο, το δώσαμε στο αφεντικό και της είπα: ”Δε χρειάζεται να το διαβάσεις”». Συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι ήταν περήφανη για αυτό που κάναμε. Και για εμένα είναι μεγάλη υπόθεση αυτό. Ήταν πολύ πολύ ξεχωριστή».

Το πρώτο μυθιστόρημα της Σάρα Φέργκιουσον με τίτλο «Her Heart for a Compass» εκδόθηκε πέρυσι και αναφέρεται στην ιστορία της Lady Margaret Montagu Douglas Scott και πώς μία πράξη εξέργεσης της κόστισε τη θέση της στην κοινωνία. Το δεύτερο βιβλίο της με τίτλο: «A Most Intriguing Lady» θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2023.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ