Μανούλα για πρώτη φορά έγινε η τραγουδίστρια Μελίνα Μακρή, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και αναφέρθηκε στον γιο της, αλλά και στις φοβίες της. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Φρανκ Λούβαρης υποδέχτηκαν στις 3/2/2022 τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Η ίδια ανέφερε ότι η βάφτιση του μικρού θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως θα πάρει το όνομα του πεθερού της, ενώ αποσαφήνισε ότι θα είναι μια βάφτιση με 100 καλεσμένους.

«Είναι διαφορετικά. Αλλάζει η ζωή σου ριζικά με το παιδί. Υπάρχει αρκετό κλάμα και γκρίνια. Τον έχω αναλάβει εξ’ ολοκλήρου, επειδή δουλεύει κι ο σύζυγος», ανέφερε η Μελίνα Μακρή στη Χριστιάνα Κοχλατζή. Ακόμα, η ίδια συμπλήρωσε: «To βίωσα δύσκολα από την αρχή μέχρι το τέλος. Και εγκυμοσύνη και γέννα. Γέννησα πρόωρα λόγω covid. Το μωρό ήταν πρόωρο κι έκατσε στη θερμοκοιτίδα. Είχε πολύ ταλαιπωρία στο σπίτι. Με διέλυσε ψυχολογικά όταν κάθισε το μωρό μου στη θερμοικοιτίδα… Προσευχόμουν πολύ. Ήμουν δυνατή και δεν το έβαλα κάτω. Φοβόμουν το σκοτάδι. Δεν σε προετοιμάζει κανείς γι’ αυτό που ζεις. Όταν φτάνεις στα όρια σου χρειάζεσαι ένα διάλειμμα».

Επιπλέον, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις φοβίες της, λέγοντας: «Ένιωσα άσχημα συναισθήματα και σκέψεις. Έβλεπα σενάρια να πέφτω από τις σκάλες. Έχεις μια ροπή στις αρνητικές σκέψεις. Νόμιζα ότι δεν βλέπω το μωρό στην κούνια». Ωστόσο, η μητρότητα για εκείνη αποτελεί το σημαντικότερο πράγμα που έχει κάνει!

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ