Η παρουσιάστρια του «Mega Καλημέρα», Ελεονώρα Μελέτη, σχολίασε τον χαρακτηρισμό «σοβαροφανής» που απέδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στην Ιωάννα Μαλέσκου. Η Ελεονώρα Μελέτη, ανέφερε πως η Ιωάννα Μαλέσκου δεν είναι σοβαροφανής αλλά σοβαρή και πως όλοι την κρίνουν μέσα από ένα φίλτρο σύγκρισης με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Η Ιωάννα είναι σοβαρή. Αν κάτσεις και πιείς έναν καφέ μαζί της, είναι σοβαρό άτομο. Ζούμε σε μια εποχή που το σοβαρό, τι; Είναι κακό; Είναι ο άλλος τι; Είναι βαρύς, βαρετός, τι; Είναι σοβαρό άτομο η Ιωάννα. Έχει σοβαρή δομή σκέψη».

Στη συνέχεια, ο ο Στέφανος Κωνσταντινίδης προκάλεσε την έντονη αντίδραση της παρουσιάστριας, αφού σχολίασε: «Όταν η δημόσια εικόνα μιας παρουσιάστριας την κάνει να γίνει, για τους όρους της εκπομπής, χαριτωμένη και “νιάου νιάου”, μπορεί να έρθει ένας Γιώργος Λιάγκας να τη χαρακτηρίσει σοβαροφανή».

Όσα απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη: «Μια σοβαρή γυναίκα δε μπορεί να είναι χαριτωμένη; Παρουσιάζει και μια εκπομπή που τη χρειάζεται αυτή την τσαχπινιά. Δε το καταλαβαίνω αυτό. Εγώ εκεί που έχω διαφωνία, είναι στο ότι τη χαρακτηρίζανε “Μενεγάκη της Κρήτης”. Δε γίνεται πρώτη φορά αυτό, έχει συμβεί και στο παρελθόν να συγκρίνουν νέα πρόσωπα με την Ελένη Μενεγάκη. Το έχω βιώσει.

Δε το έχει επιδιώξει η Ιωάννα αυτό. Δε το έχει κάνει η Ιωάννα. Δεν το έχει ζητήσει, δεν το έχει ονειρευτεί η Ιωάννα. Το κάνανε οι υπόλοιποι για την Ιωάννα. Η Ιωάννα απλά το λούστηκε… Δεν την κοιτάμε την Ιωάννα, ούτε ο Λιάγκας που τη λέει σοβαροφανή, μέσα από ένα καθαρό πρίσμα. Την κοιτάμε μέσα από ένα φίλτρο που πρώτα μας κάνει, μας υποχρεώνει, να τη συγκρίνουμε με την Ελένη Μενεγάκη. Έχει δει κανείς την Ιωάννα ως μια ατόφια προσωπικότητα;  Την έχουν υποδεχτεί όλοι σαν τη “Μενεγάκη της Κρήτης”. Δεν είναι άδικο; Η Ιωάννα δεν είχε τη συνέχεια της απόδειξης ότι δεν είναι αυτό, γιατί αποσύρθηκε για να γίνει μαμά,.. Τι πρέπει να κάνεις για να μη σε ταυτίσουν με ένα άλλο πρόσωπο; Είσαι στον ίδιο χώρο, κάνεις το ίδιο πράγμα, κάνεις τα ίδια πράγματα που θα έκανες και στο σπίτι σου» 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ