Το πρωί της Πέμπτης, 22 Φεβρουαρίου, η Ελεονώρα Μελέτη, σχολίασε μέσα από την εκπομπή της τη νέα κόντρα που έχει ήρθε στο προσκήνιο και πρόκειται για την Κατερίνα Καινούριου και την Μαρία Μπακοδήμου.

Μάλιστα και σύμφωνα με το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, η «κόντρα» των δύο παρουσιαστριών, δεν είναι και τόσο πρόσφατη, αφού ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια.

Η Ελεονώρα Μελέτη, σχολίασε την όλη κατάσταση και είπε χαρακτηριστικά: «Δεν την έχει άδικα τη μύγα η Κατερίνα. Δεν έχει ακούσει και λίγα. Δηλαδή έχει αμφισβητηθεί πολλές φορές, τώρα παίρνει και την εκδίκησή της -που είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο-  γιατί είναι μία πετυχημένη παρουσιάστρια κι έχει μία πετυχημένη εκπομπή, αλλά έχει ακούσει πολλά».

«Όταν ακούς πολλά, φτάνεις κι εσύ σε ένα σημείο που και τα ωραία σου θέλεις να βάλεις και τις απαντήσεις σου να δώσεις και τους ανθρώπους στη θέση τους να βάλεις και είναι απόλυτα κατανοητό. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει η Κατερίνα να ασχολείται και θα βρει την υγεία της», πρόσθεσε καταληκτικά η Ελεονώρα Μελέτη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ