Η Ελεονώρα Μελέτη φιλοξενήθηκε στον Νίκο Ευαγγελάτο και στο Live news με αφορμή την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την πρόταση που της έγινε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι»


«Η πρόταση έγινε αρκετά αργά μπορώ να πω και δεν είχα πολύ χρόνο για να το μεταβολίσω όπως ήθελα με την ησυχία μου, να το συζητήσω και να το αναλύσω. Δεν είχα αυτό το περιθώριο, λειτούργησα με την πίεση του χρόνου», είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

«Επικράτησε το συναίσθημα περισσότερο έναντι της λογικής, έπρεπε να απαντήσω μέσα σε 3 μέρες. Μίλησα με τον άνδρα μου και τον εργοδότη μου, τον πρόεδρό μας. Από τη στιγμή που είχα την στήριξη και των δύο, προχώρησα», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Η Ελεονώρα Μελέτη υπογράμμισε στη συνέχεια: «Έχω τεράστιο άγχος. Είναι η πρώτη φορά που συστήνομαι με αυτόν τον τρόπο στον κόσμο. Θα πρέπει να καταπολεμήσω την καχυποψία, όταν κάποιος ακούει το όνομά μου ως υποψήφια Ευρωβουλευτή. Είναι η δεύτερη φορά που ψήφισα Νέα Δημοκρατία, η πρώτη ήταν το 2019. Ταυτίζομαι με τις απόψεις του κόμματος».

Σε άλλο της τηλεοπτικής της συνέντευξης στο Live News, η Ελεονώρα Μελέτη σημείωσε: «Δεν είμαι η άνεργη παρουσιάστρια που έψαχνε να δει τι θα κάνει στο επόμενό της βήμα, ούτε το κίνητρό μου ήταν τα χρήματα. Άλλωστε, υπάρχουν άνθρωποι στην τηλεόραση που μπορούν να βγάλουν περισσότερα χρήματα από έναν Ευρωβουλευτή. Αυτό που μου κίνησε το ενδιαφέρον είναι η ατζέντα που μου παρουσιάστηκε».

Όσο για το τι θα κάνει, σε περίπτωση που δεν εκλεγεί, η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Αν δεν καταφέρω να εκλεγώ, δεν έχω να χάσω κάτι, θα επιστρέψω στη δουλειά μου, την οποία δεν θα αφήσω. Δεν έχω κανένα όραμα να αποκτήσω πολιτική καριέρα» και κατέληξε μιλώντας για το νέο της βιβλίο που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και θα αφορά στη συναισθηματική κακοποίηση στον εργασιακό χώρο, της οποίας έχει υπάρξει θύμα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ