Η Ελεονώρα Μελέτη παραχώρησε νέα συνέντευξη με αφορμή την υποψηφιότητα της στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια απάντησε στο πώς πήρε την απόφαση να απαντήσει θετικά στην πρόταση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και να διεκδικήσει την ψήφο των πολιτών στις Ευρωεκλογές, ενώ αποκάλυψε πως μετά από την ανακοίνωση της υποψηφιότητας της με τη Νέα Δημοκρατία, έχασε περίπου 3.000 followers στον Instagram.

Συγκεκριμένα οι δηλώσεις της:

«Με το καλημέρα έπεσαν γύρω στους 3.000 οι followers στο Instagram. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί και με προβληματίζει σαν άνθρωπο που σκέφτεται, είναι πως υπήρχαν γυναίκες με τις οποίες είχαμε ήδη μια επικοινωνία και μου έλεγαν όμορφα και κολακευτικά λόγια… Που σημαίνει πως έβλεπαν πράγματα σε μένα που τους άρεσαν. Και μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας, ξεκινούσε το μήνυμα “κρίμα με απογοήτευσες, είσαι κι εσύ σαν όλους τους άλλους”. Όχι, εγώ είμαι αυτή που ήμουν, δεν έχει αλλάξει κάτι.

Αυτό έχει να κάνει από το πρίσμα μέσα από το οποίο με βλέπουν. Δε γίνεται από τη στιγμή που μαθαίνεις ότι είμαι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΑΕΚ, ΑΡΗΣ… ξαφνικά να βάζεις αυτό το φίλτρο, σαν ένα τείχος μπροστά σε όλα αυτά, που πριν μπει αυτό το τείχος, έβλεπες πράγματα. Είναι λάθος.

Εγώ μπορεί και να ψήφιζα άνθρωπο που δε μοιράζομαι τις ίδιες πολιτικές πεποιθήσεις μαζί του, αλλά επειδή βλέπω κάποια χαρακτηριστικά σε αυτόν, μπορεί να πήγαινα να τον ψήφιζα. Έχω κυρίως καλά σχόλια στα social media. Έχω ανενεργά τα άλλα social media. Έχω μόνο Instagram. Στο Twitter πρέπει να τρώω πολύ ξύλο, δεν το έχω δει».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ