Τον γύρο του πλανήτη κάνει η είδηση ότι ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Η ανακοίνωση έγινε από τον ίδιο τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, που όπως είναι γνωστό στο παρελθόν έχει αναφερθεί χλευαστικά στη χρήση μάσκας ως μέτρο προστασίας από το φονικό ιό που μαστίζει τον κόσμο, μέσα από το Twitter. «Απόψε, η Μελάνια και εγώ διαγνώστηκε με θετικοί στον COVID- 19. Θα μπούμε άμεσα σε καραντίνα και σε διαδικασία ανάρρωσης. Θα το περάσουμε όλο αυτό μαζί!», έγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ στο Tweet του.

Ακολούθησε ένα tweet από την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Μελάνια Τραμπ μετά την είδηση ότι είναι θετική στον κορονοϊό. «Όπως τόσοι Αμερικάνοι, έτσι και εμείς θα είμαστε σε καραντίνα στον σπίτι μας, αφού διαγνωστήκαμε θετικοί στον κορονοϊό. Αισθανόμαστε καλά και έχουν ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις. Σας παρακαλώ να είστε βέβαιοι ότι παραμένετε ασφαλείς και θα το περάσουμε όλοι μαζί και αυτό».

 


Πρόσφατα, η  Μελάνια ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο υπενθυμίζει τους πρακτικούς τρόπους που πρέπει να ακολουθούμε για να παραμείνουμε ασφαλείς και υγιείς. Στο βίντεο η Μελάνια ακούγεται να λέει: «Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τον κορονοϊό και πρακτικές που θα μας βοηθήσουν να μείνουμε υγιείς».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ