Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Darren Stanton, αναλύει τη Μέγκαν Μαρκλ και τον τρόπο που μιλά, όταν δεν έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της Χάρι. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξή της στο Variety.

«Πιστεύω ότι η αυτοπεποίθηση της Μέγκαν έχει αυξηθεί, ειδικά κατά τη διάρκεια σόλο εμφανίσεων στα μέσα ενημέρωσης… Δεν λέω ότι δεν της αποπνέει εμπιστοσύνη ο Χάρι, αλλά φαίνεται πιο άνετη όταν εμφανίζεται μόνη της στην οθόνη», είπε ο Stanton.

«Το πρώτο πράγμα που παρατηρεί κάποιος σε αυτό το βίντεο είναι ότι έχει εκπληκτική οπτική επαφή στον άνθρωπο που απευθύνεται. Επίσης, δεν αποσπάται η προσοχή της όταν κοιτάζει τον συνομιλητή της. Αυτή είναι μια έξυπνη τεχνική για να νιώσει κάποιος ξεχωριστός», πρόσθεσε.

Όσα δήλωσε για τα παιδιά της στη συνέντευξη

Αναφερόμενη στο μέλλον των παιδιών της, η Μέγκαν Μαρκλ δήλωσε ότι θα τα στήριζε αν της έλεγαν ότι θέλουν να κάνουν καριέρα στο χώρο της ψυχαγωγίας: «Θα έλεγα, “Τέλεια!”. Όταν γίνεται κάποιος γονιός, θέλει πραγματικά τα παιδιά του να βρουν όσα τους φέρνουν απόλυτη χαρά. Είναι τα παιδιά μας, προφανώς, και αποτελούν μέρος μιας κληρονομιάς και μιας παράδοσης και μιας οικογένειας που θα έχει άλλες προσδοκίες. Αλλά θέλω να μπορέσουν να χαράξουν το δικό τους μονοπάτι».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ