Η Δούκισσα του Σάσεξ μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά της καθήκοντα και την επιστροφή της στις ΗΠΑ, υιοθέτησε ξανά μία αγαπημένη της συνήθεια που είχε κόψει όσο βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μιλώντας στο τελευταίο podcast της Archetypes με την Issa Rae και τη Ziwe, η τρυφερή μαμά του Άρτσι και της Λίλιμπετ αποκάλυψε ότι ξεκίνησε να πίνει καφέ ξανά. «Δηλαδή τι έπινες; Τσάι;», τη ρώτησε η Issa. «Όχι δεν το σκεφτόμουν καν. Όταν ήμουν (παλιά) στο σετ έπινα καφέ όλη μέρα και κάθε μέρα. Μετά δεν σκεφτόμουν καθόλου τον καφέ όσο ήμουν στο Ηνωμένο Βασίλειο.», είπε.

Όσο για το πώς ξεκίνησε ξανά να πίνει καφέ, είπε: «Υποθέτω γιατί επανακτάς την παλιά σου ζωή. Και όταν έρχονται καλεσμένοι στο σπίτι ή έχεις συναντήσεις, είναι το κομμάτι ενός τελετουργικού».

Μέγκαν Μαρκλ: Ξεκίνησε να πίνει καφέ

 Μιλώντας στο Variety, η Δούκισσα του Σάσεξ αποκάλυψε τη ρουτίνα που έχουν το σύζυγό της πριν κοιμηθούν. Κάνουν «ατελείωτη αναζήτηση» στα κανάλια όταν αποφασίσουν να ανοίξουν την τηλεόραση, παίζουν ένα παιχνίδι με λέξεις και εκείνη φρεσκάρει τα γαλλικά της. «Από τότε που έχουμε τα παιδιά μας μαζί στο κρεβάτι παίζουμε λίγο Wordle ή θα κάνω δέκα λεπτά εκμάθηση γαλλικών. Μετά από αυτά τα δύο, αν ανοίξουμε την τηλεόραση, που είναι αρκετά σπάνιο, είμαστε ακριβώς όπως οι όλοι οι άνθρωποι που κάνουμε ατελείωτη, μα ατελείωτη αναζήτηση στα κανάλια και τελικά δεν βλέπουμε τίποτα», αποκάλυψε η Μέγκαν Μαρκλ. Υπάρχει κάποια σειρά που παρακολουθούν; «Υπάρχουν κάποιες απίστευτες σειρές αυτή τη στιγμή και νομίζω με τρομερές αφηγήσεις και ιστορίες. Το White Lotus είναι μία από αυτές», δήλωσε η Μέγκαν Μαρκλ.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ