Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απολαμβάνει τη μητρότητα καθώς έγινε μητέρα ενός αγοριού από τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Η παρουσιάστρια, ωστόσο, συζητά να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκαν στην Κωνσταντίνα και τις συζητήσεις για τηλεοπτικό comeback, λέγοντας ότι κατά την περίοδο του Πάσχα θα πραγματοποιήσει ραντεβού με την εταιρία παραγωγής Acun Medya, η οποία ανήκει στον Ατζούλ Ιλίτζαλι.

Αυτό που αναφέρθηκε είναι ότι ο ΣΚΑΪ επιθυμεί την επιστροφή του «Κάτι ξαναψήνεται», πρότζεκτ που είχε παρουσιάσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

κωνσταντίνα σπυροπούλου

H παρουσιάστρια είχε μιλήσει στο Hello.gr για το «Κάτι ξαναψήνεται», δηλώνοντας: «Η Acun Medya, η εταιρία παραγωγής του show, είναι μια οικογένεια στην οποία βρισκόμουν και στο παρελθόν τόσο με το “My style rocks” όσο και με το “Survivor”, οπότε όταν μου έγινε η πρόταση για το “Κάτι ξαναψήνεται” με εξέπληξαν ευχάριστα γιατί είναι ένα project που μου αρέσει πολύ. Το “Κάτι ξαναψήνεται” έχει άμεση σχέση με τον κόσμο κι αυτό με ευχαριστεί. Επίσης, περιέχει μαγειρική, φαντασία και αυθορμητισμό, κομμάτια τα οποία έχω κι εγώ».
Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ