Ρεπορτάζ που αφορά στο τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά παρουσίασαν μέσα από την εκπομπή “Mega Καλημέρα” και ο Γιώργος Σκρομπόλας έδωσε κάποιες πληροφορίες που αφορούν στη διάσημη τηλεπαρουσιάστρια.

Δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να αναλαμβάνει εκπομπή βραδινής ζώνης την ερχόμενη σεζόν στον ANT1, ενώ το συμβόλαιο της λήγει το καλοκαίρι. Αυτό που είπαν στην εκπομπή του Mega είναι πως η Φαίη δεν έχει συζητήσει ακόμη για τη νέα σεζόν, ούτε όσον αφορά στο συμβόλαιό της ούτε όσον αφορά εκπομπή βραδινής ζώνης.

Ωστόσο, ο Γιώργος Σκρομπόλας αποσαφήνισε πως η παρουσιάστρια δεν έχει διάθεση για κάτι τέτοιο, καθώς το πρωινό είναι ήδη απαιτητικό ως κόνσεπτ. Η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι θα παρακολουθούσε την τηλεπαρουσιάστρια σε βραδινό show, αφού και λόγω της εμφάνισής της θα μπορούσε να σταθεί στο έπακρον σε μια τέτοια εκπομπή.

Το “Πρωινό” είναι κάτι που αγαπά και όπως τόνισαν εκκρεμούν ακόμα συζητήσεις μεταξύ εκείνης και του σταθμού στον οποίο εργάζεται, ενώ παράλληλα ανέφεραν πως τη διεκδικούν κι άλλοι τηλεοπτικοί μνηστήρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ