Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησαν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση στην εκπομπή «Open Weekend» και στην Ελένη Τσολάκη. Το ζευγάρι μίλησε από καρδιάς στην παρουσιάστρια για όλα όσα έχουν ακούσει κατά καιρούς από τον κόσμο και όσα τους καταλογίζουν, μη μπορώντας να συγκρατήσουν τη συγκίνηση και τα δάκρυά τους.

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν πρέπει να κρίνεις έναν άνθρωπο χωρίς να ξέρεις τι έχει περάσει, τι έχει μέσα του. Συγγνώμη που γίνομαι λίγο ευάλωτη τον τελευταίο καιρό αλλά εντάξει… στεναχωριέμαι. Έχω φτάσει και εγώ σε ένα σημείο με το χαμόγελό μου πάντα και με την καλή μου διάθεση αλλά… Ο Μαυρίκιος είναι πάντα δίπλα μου και είναι το στήριγμά μου» ανέφερε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση και ξέσπασε σε δάκρυα. 

«Είμαστε δυο παιδιά που νομίζω ότι έχουμε καταφέρει πράγματα και έχουμε να προσφέρουμε και κάποια στιγμή ακούμε λόγια που θα ήθελα κάποιοι να τα είχαν σκεφτεί λίγο παραπάνω. Πολλά παιδιά περνούν bullying. Τώρα μπαίνω στη διαδικασία να ανοίξω το δικό μου blog και θα σας δίνω ένα εκατομμύριο λόγους που αξίζει να ζήσετε και θα μοιράζομαι την ιστορία μου» εξομολογήθηκε η σύζυγος του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

«Έχω να πω πάρα πολλά ακόμα, είναι η αρχή. Θέλω να καταλάβετε ότι από εκεί, από το σημείο να θέλεις να δώσεις τέλος στη ζωή σου, φτάνεις στο σημείο να έχεις παντρευτεί ένα υπέροχο άνθρωπο, να έχεις μια ωραία ζωή… Αυτό είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από το blog. Για όλους όσους ένιωσαν εκεί έξω το ίδιο με πολλή αγάπη» εξομολογήθηκε η Ιλάειρα Ζήση.

Δείτε όσα αποκάλυψε:

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε ότι θα δημιουργήσουν ένα Ίδρυμα που θα βοηθάει παιδιά που δεν μπορούν να σπουδάσουν και να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ