Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου έχουν κατορθώσει και έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Το αγαπημένο ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί τρία υπέροχα παιδιά και πολύ συνειδητά προσπαθούν να κρατούν την οικογένειά τους μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο φωτογραφικός φακός του Hello.gr εντόπισε τον γνωστό ηθοποιό σε μία σπάνια έξοδο μαζί με την κόρη του στο κέντρο της Αθήνας. Ο Μάξιμος Μουμούρης μπορεί να είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός και τρυφερός σύζυγος αλλά ο ρόλος που απολαμβάνει περισσότερο είναι αυτός του πατέρα.

Οι κόρες του Μάξιμου και της Νάντια ονομάζονται Ιωάννα, Κατερίνα και Γκρατσιέλα και είναι οι μεγάλες αδυναμίες των γονιών του.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός φροντίζει πάντα να περνά χρόνο με τα παιδιά του καθώς για εκείνον τα κορίτσια του είναι η κινητήριος δύναμη του.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες ο Μάξιμος και η μικρή του κόρη κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας και την κρατά τρυφερά από το χέρι θέλοντας να την προστατεύσει από τα αυτοκίνητα. Μπαμπάς και κόρη απολαμβάνουν τον χρόνο που περνούν μαζί.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ