Με ένα δυνατό πρωταγωνιστικό δίδυμο, δύο νεαρών ηθοποιών και με μια πλοκή που θα καθηλώσει το «Μαύρο Ρόδο» έρχεται στον Alpha Κύπρου για να κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελισάβετ, μια νεαρή δόκιμη μοναχή, που την έταξαν οι γονείς της σε πολύ μικρή ηλικία σε μοναστήρι έχει μια πορεία που φαίνεται προδιαγεγραμμένη. Θα αλλάξουν όλα όμως όταν ένας σεισμός προκαλεί σοβαρές ζημιές στη μονή και η ηγουμένη της ζητάει να επιστρέψει στο πατρικό της για ένα διάστημα, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα αποκατάστασης.

Σε ένα πάρτι το βλέμμα της θα διασταυρωθεί με το βλέμμα του Δημήτρη και η σπίθα που θα ανάψει θα οδηγήσει σε έναν δυνατό έρωτα.

Τη σειρά θα “ντύσει” μουσικά ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Γιώργος Θεοφάνους. Μάλιστα, σε πρόσφατη ανάρτησή του, ευχαρίστησε δημόσια την Κερασία, νεαρή στιχουργό η οποία συνέβαλε στη σύνθεση των στοίχων του τραγουδιού των τίτλων.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος Γιώργος Θεοφάνους έγραψε:

Αγαπητή μου Κερασία

Ξεκινώντας πριν από αρκετό καιρό τα online μαθήματα σε σύνθετες και στιχουργούς έπιασα πολλές φορές τον εαυτό μου να ζηλεύω με την καλή έννοια πολλά από αυτά που μου στέλνετε. Χάρηκα τόσο πολύ που έπιασες ακριβώς το νόημα που ήθελα να δωσω στο τραγούδι των τίτλων της ΜΕΓΑΛΗΣ τηλεοπτικής σειράς του MEGA ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ. Τώρα το μόνο που εύχομαι είναι να σου αρέσει και η μουσική που θα βάλω πάνω στους στιχους σου. Καλή αρχή Κερασία σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου και καλή συνέχεια. Τις επόμενες μέρες θα ζητήσω και από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ να σε κανει μέλος όποτε να μπεις στην μεγάλη μας οικογένεια των στιχουργών/συνθετων και επισήμως ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΕ…ΠΡΟΣΧΟΜΑΙ!

Γιωργος Θεοφανους

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ