Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του χθες, στο «Breakfast@Star» ξέσπασε σε κλάματα όταν θυμήθηκε την παρενόχληση που δέχθηκε στην αρχή της καριέρας του.

Σήμερα έκανε νέες δηλώσεις, για το συμβάν αναφέροντας:

«Κατά καιρούς, πολλοί μου έχουν ζητήσει χρήματα, για να κάνουν επιτυχία τα τραγούδια μου. Χρήματα για να μην σταματήσουν την πορεία των τραγουδιών μου, εκβιαστικά τα ζητούσαν δηλαδή», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνέντευξή του, κατά τη διάρκεια της οποίας αποχώρησε με δάκρυα από το πλατό.

«Από την ώρα που φύγαμε από το πλατό, έχω λάβει πάνω από 200 μηνύματα αγάπης. Οι άνθρωποι κατευθείαν κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται. Υπάρχει ένα σάπιο κατεστημένο από πίσω που κλείνει τις πόρτες σε όποιον δεν συμμορφώνεται», εξήγησε.

Ανέφερε μάλιστα, πως πολλά νέα παιδιά κατάλαβαν για ποιον μιλούσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου χωρίς καν να δώει στη δημοσιότητα το όνομά του.

«Είναι ένας άνθρωπος υπεράνω υποψίας, αλλά για να μου στέλνουν νέα παιδιά μηνύματα και να μου λένε “προφανώς μιλάς για αυτόν, το έχει κάνει και σε εμάς”… Ήταν τόσο σιχαμένος ο τρόπος του, τόσο έντονος και σίγουρος ότι θα ανταποκριθώ. Κυριολεκτικά με στρίμωξε», είπε χαρακτηριστικά.

 «Προσπάθησε να με πλησιάσει και άλλες φορές, πάντα με την ίδια διάθεση, τύπου “μήπως το ξανασκέφτηκες;”. Είχε δώσει εντολή να μην παίζουν τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο», ανέφερε. 

Δήλωσε μάλιστα, πως ένας από τους λόγους που μετακόμισε σε άλλο σπίτι ήταν το γεγονός ότι είδε «περίεργα αυτοκίνητα» έξω από το σπίτι του, ενώ αποκάλυψε πως δέχτηκε επίσης, απειλές όταν μίλησε δημόσια για αυτό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ