Στο νοσοκομείο για χειρουργική επέμβαση εισήχθη χθες ο Μαύρικιος Μαυρικίου. Σε χθεσινή της ανάρτηση στο Instagram, η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσε το κόσμο για τη κατάσταση της υγείας του και αποκάλυψε ότι οι γιατροί τους καθυσύχασαν ότι όλα θα πάνε καλά.

Σε δηλώσεις που όπως είδαμε έκανε η Ιλάειρα Ζήση στην ιστοσελίδα Znews και τη δημοσιογράφο Αφροδίτη Χανιωτάκη, αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη και χρειάστηκε να μπει αμέσως στο χειρουργείο για επέμβαση αλλά και πότε πρόκειται να πάρει εξιτήριο.

Συγκεκριμένα, η αρραβωνιαστικιά του Μαυρίκιου δήλωσε: «Ο Μαυρίκιος ολοκλήρωσε την χειρουργική επέμβαση με επιτυχία και αισθάνεται ήδη πολύ καλύτερα. Αυτό που συνέβη μας ταρακούνησε γιατί ήταν πολύ ξαφνικό. Εδώ και καιρό είχε πόνους χαμηλά στην κοιλιά, αλλά δεν είχαμε καταλάβει ότι αυτό το προκαλούσε μια κήλη που είχε. Έτσι ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής ένιωσε ισχυρούς πόνους και ο χειρουργός που επισκεφτήκαμε, Δρ. Χατζηλουκάς, μάς συνέστησε να προχωρήσουμε κατευθείαν σε χειρουργική επέμβαση τοποθέτησης πλέγματος και αφαιρέσεις ενός λιπώματος που τον ταλαιπωρούσε. Εν όψει του γάμου μας δεν μπορούσαμε να περιμένουμε και να ρισκάρουμε κάποια ξαφνική επιπλοκή. Όλα πήγαν έτσι όπως έπρεπε και είναι ήδη στο στάδιο της ανάρρωσης».

Εκτός απροόπτου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου πρόκειται να λάβει εξιτήριο σήμερα Σάββατο 6/8 και θα συνεχίσει την ανάρρωσή του στο σπίτι, με την Ιλάειρα Ζήση να αναλαμβάνει τη φροντίδα του, όπως δήλωσε στην ιστοσελίδα Znews.

Ο γάμος τους δεν θα επηρεαστεί από αυτή τη περιπέτεια υγείας του Μαυρίκιου και θα γίνει κανονικά στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ