Νέο επαγγελματικό βήμα φαίνεται πως κάνει ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, καθώς από τον Σεπτέμβριο θα τον βλέπουμε σε τηλεοπτική εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο Κύπριος καλλιτέχνης υπέγραψε με το κανάλι OMEGA και εντάσσεται στο πάνελ της εκπομπής της Έλενας Θεοδώρου, Έλα Να Δεις.

Ο κύπριος καλλιτέχνης υπέγραψε με τον τηλεοπτικό σταθμό και σύμφωνα με την ανακοίνωση θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου, «Έλα Να Δεις».

Το κανάλι προχώρησε σε ανακοίνωση και δημοσίευσε φωτογραφία από την στιγμή της υπογραφής του συμβολαίου του Μαυρίκιου Μαυρικίου.

«Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε την ένταξη του Μαυρίκιου Μαυρικίου στον όμιλο του OMEGA CHANNEL. Ο Μαυρίκιος εντάσσεται στην ομάδα της εκπομπής «Έλα να δεις», και θα βρίσκεται στο πλευρό της Έλενας Θεοδώρου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ.

Η συνεργασία του ομίλου με τον Μαυρίκιο θα είναι πολυεπίπεδη και μέσα από την εμπειρία και τις γνώσεις του θα είναι σημαντική η συμβολή του σε διάφορους τομείς. Από πολύ μικρή ηλικία ο Μαυρίκιος άρχισε την καρίερα του στη μουσική και το τραγούδι, ενώ έχει συνεργαστεί με αξιόλογους καλλιτέχνες σε Κύπρο, Ελλάδα και εξωτερικό. Δημοφιλής και αγαπητός στον κόσμο ο Μαυρίκιος υπόσχεται έναν αέρα ανανέωσης στα κυπριακά τηλεοπτικά δρώμενα.

Σήμερα Παρασκευή 21 Ιουλίου υπογράφηκε στα γραφεία του OMEGA και το συμβόλαιο στην παρουσία του Γενικού Διευθυντή, Ευαγόρα Κωνσταντινίδη.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ