Την νομική οδό φαίνεται πως παίρνει η διαμάχη, όπου πρωταγωνιστούν ο Αλέξης Παππάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου το τελευταίο διάστημα με αφορμή την αποχώρηση του πρώτου από την παράσταση «Το κλουβί με τις τρελές» που θα ανέβει προσεχώς στο θέατρο Broadway.

Το πρωί της Πέμπτης, ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά αποκάλυψε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πως έχει ήδη σταλεί εξώδικο στον Κύπριο μουσικό και παραγωγό.

Συγκεκριμένα, ο κ. Στέλιος Σούρλας δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του Alpha Ελλάδος:

«Αποστείλαμε μία εξώδικη όχληση προς τον κ. Μαυρικίου, με την οποία του ζητάμε να σταματήσει να αναφέρεται στο πρόσωπο του κ. Παππά, καθότι το έχει κάνει επανειλημμένα με ψευδείς και συκοφαντικές αναφορές. Αυτές τις γνωρίζει πολύ καλά ο ίδιος και δεν θέλω να το συζητήσω. Αυτό που ζητάμε εμείς είναι να σταματήσει να ασχολείται με τον εντολέα μου. Δεν έχουμε κάνει κανένα λάθος. Πολλά από αυτά που έχει πει ο κ. Μαυρικίου είναι ψευδή και συκοφαντικά. Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα αυτή τη στιγμή», ανέφερε ο δικηγόρος του ηθοποιού.

«Όταν ο κ. Παππάς έχει μια διεθνή καριέρα όπου επιχειρηματίες έχουν στηρίξει πρότζεκτ εκατομμυρίων πάνω στο όνομα του, δεν μπορεί να έρχεται ο κ. Μαυρικίου πως ο κ. Παππάς δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί και δεν τήρησε τον λόγο του. Δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο» πρόσθεσε ο δικηγόρος του Αλέξη Παππά.

Δείτε το βίντεο:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ