Μετά την κριτική που άσκησε ο Λάκης Λαζόπουλος στην Ματίνα Παγώνη σε συνέντευξη που παραχώρησε, με την ίδια να μην αφήνει αναπάντητα τα όσα ειπώθηκαν.

Ο Λάκης Λαζόπουλος άσκησε μίλησε για τον κορονωϊό και άσκησε κριτική δηλώνοντας «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη. Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ» σημείωσε για την πρόεδρο της ΕΙΝΑΠ τονίζοντας πως αν είχε μια εκπομπή στην τηλεόραση θα την σατίριζε.

Η Ματίνα Παγώνη, εμφανίστηκε στο Mega και στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτης και απάντησε στις δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε ένα καφέ και να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες Covid, για να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και να αναπνεύσει. Και μετά να μου πει την άποψή του».

«Ο Λάκης προσέφερε όλα αυτά τα χρόνια στον κόσμο αυτό που ήθελε, το χιούμορ, για να βγαίνουν από τα προβλήματα της καθημερινότητας. Καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα για να τον απολαμβάνουμε» ανέφερε και τόνισε πως η ίδια είναι δεκτική στη σάτιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ