Οι αγαπημένοι του Μάθιου Πέρι, συμπεριλαμβανομένου του πατριού του Κιθ Μόρισον, μίλησαν έναν μήνα μετά το θάνατο του σταρ των «Friends».

Η οικογένεια του εκλιπόντος ηθοποιού δημοσίευσε μια δήλωση σχετικά με το «Matthew Perry Foundation» προς τιμήν της «Giving Tuesday», μιας ημέρας για την υπεράσπιση και τη συμμετοχή σε φιλανθρωπικές προσπάθειες.

«Είναι σημαντικό για εμάς ως οικογένεια να τιμήσουμε την κληρονομιά του Μάθιου», αναφέρει η δήλωση, μέσω του Entertainment Tonight. «Η δυνατότητα που έχει το “Matthew Perry Foundation” να βοηθήσει όσους υποφέρουν από αυτή την ασθένεια είναι κάτι που είμαστε περήφανοι που το φέρνουμε στον κόσμο».

Το ίδρυμα ιδρύθηκε στις 3 Νοεμβρίου, λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του Πέρι σε ηλικία 54 ετών από προφανή πνιγμό στις 28 Οκτωβρίου. Ο οργανισμός πρόκειται να βοηθήσει όσους παλεύουν με τους δικούς τους εθισμούς.

Ο Μόρισον έκανε μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

«Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζω να κάνω, αυτό το γήπεδο. Αλλά φέτος είναι διαφορετικό. Και αύριο είναι η “Giving Tuesday”», έγραψε ο παρουσιαστής του «Dateline» στο X, πρώην Twitter. «Κάντε ό,τι μπορείτε – θα ήταν ευγνώμων».

Ο Μόρισον παντρεύτηκε τη μητέρα του Πέρι, τη Σουζάν Πέρι, το 1981. Σχετικά με τον θετό του γιο είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο «People» το 2020: «Είναι ένας από αυτούς τους ανθρώπους που είναι πάντα το κέντρο του δωματίου για κάποιο λόγο, και έτσι ήταν και ως παιδί. Στην ομάδα χόκεϊ, τον έπαιρνα μαζί μου στα παιχνίδια χόκεϊ τα πρωινά του Σαββάτου. Ήταν σαν τον Μάθιου και την ομάδα χόκεϊ. Ήταν αυτός που έβαζε όλα τα γκολ. Ήταν ο τύπος. Το ίδιο και στο γήπεδο του τένις. Ήταν εξαιρετικά, εξαιρετικά καλός στο γήπεδο του τένις και πολύ έντονος. Είναι ένας έντονος, ταλαντούχος, συγκεντρωμένος χαρακτήρας. Είναι πολύ έξυπνος. Αυτό συνέβαινε πάντα καθώς μεγάλωνε».

Ο Μόρισον αναφέρεται ως ο πληροφοριοδότης που έδωσε λεπτομέρειες για το πιστοποιητικό θανάτου του Πέρι. Το πιστοποιητικό αναφέρει ότι ο Πέρι πέθανε στις 04:17 μ.μ. στο σπίτι του στην Καλιφόρνια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ