πόψε στο 64ο επεισόδιο του MasterChef 5, στις 21:00, στο Star: Με τη Μαρία Λαζαρίδου και τον Στέφανο Χίλα, να έχουν χάσει τη λευκή τους ποδιά αλλά και τον Νίκο Σκορδάκη, τον Αλέξανδρο Συνοδινό, τον Αντώνη Μητρόπουλο και την Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, να διεκδικούν την επιστροφή τους, η κουζίνα του ΜasterChef 5, του πιο απρόβλεπτου διαγωνισμού μαγειρικής, θα πάρει και πάλι φωτιά!

Από τα ζευγάρια, που προκύπτουν, ένας παραμένει και ένας αποχωρεί οριστικά. Με τρεις ξεχωριστούς καλεσμένους, ιδιαίτερα κατάλληλους να κατανοήσουν την ψυχολογία και τη σκέψη των διαγωνιζόμενων, έχοντας περάσει και οι ίδιοι από αυτήν τη θέση, η διεκδίκηση παραμονής στον διαγωνισμό είναι ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για κάποιους.

Ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μάνος Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης,  έρχονται με ένα δικό τους πιάτο αντιγραφής για το κάθε ζευγάρι, που θα τους επιλέξει ξεχωριστά.

Η μέρα τελειώνει με μια ακόμη αποχώρηση. Ποιος ή ποια θα πει “αντίο” στο όνειρο του MasterChef 5;

Ποιοι αποχωρούν οριστικά από το MasterChef 5;

Σε αυτή την εβδομάδα των επιστροφών, έχουμε δει μέχρι στιγμής να επιστρέφουν στο MasterChef η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η Μαρίνα Ντεμολλάι και ο Ιωάννης Αυλωνίτης. Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, στο παιχνίδι φέρεται να επιστρέφει ο Αλέξανδρος Συνοδινός και να παραμένει η Μαρία Λαζαρίδου. Έτσι, φαίνεται πως οριστικά στην πόρτα της εξόδου θα οδηγηθούν η Κωνσταντίνα Σωτηροπούλου, ο Αντώνης Μητρόπουλος αλλά και ο Στέφανος Χίλας.

Σε κάθε περίπτωση, όλα θα ξεκαθαρίσουν στο αποψινό και το αυριανό επεισόδιο του MasterChef.

Πηγή: zappit.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ