Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι auditions του MasterChef επιφυλάσσουν σε τηλεθεατές και όχι μόνο γέλια, συγκινήσεις και πολλές δυνατές στιγμές.

Ο 32χρονος Παύλος από τη Λευκάδα είναι ένας από τους διαγωνιζόμενους που έκαναν την εμφάνισή τους με το πιάτο τους ώστε να διεκδικήσει μία θέση στον αγαπημένο διαγωνισμό μαγειρικής.

Η μεγάλη συγκίνηση διαγωνιζόμενου κατά τη διάρκεια της audition του στο MasterChef

Ο ίδιος, κατά τη διάρκεια της audition του ξεκίνησε να μιλάει για την προσωπική του ζωή, αλλά και ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της που δεν είναι άλλο από τον αγαπημένο του σκύλο, Βίκτωρ.

«Πέρα από το κομμάτι της μαγειρικής που είναι κάτι πολύ δυνατό για εμένα αυτή την στιγμή και μετά εντάξει. Εννοείται ότι υπάρχει η μεγάλη μου αγάπη που είναι ο Βίκτωρ. Μισό» είπε ο Παύλος ξεσπώντας σε κλάμματασ. Όταν τον ρώτησαν εάν δάκρυσε για τον τετράποδο φίλο του, ο 32χρονος ζήτησε για λίγο να διακόψουν το απόσπασμα με τις δηλώσεις του: «Άσε. Κοψ’ το λίγο. Παίρνεις πολλή μεγάλη αγάπη, που δεν παίρνεις σίγουρα από τους ανθρώπους τόσο πολύ», είπε συγκινημένος ο ίδιος.

Τελικά, ο 32χρονος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση κερδίζοντας με το πιάτο τους τους κριτές αλλά και την πολυπόθητη ποδιά.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ