Η Ελλάδα βιώνει μια τεράστια καταστροφή εξαιτίας των πυρκαγιών και η διεθνούς φήμης, ελληνίδα σχεδιάστρια, Mary Katrantzou, έστειλε το δικό της μήνυμα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μέσα από μια σειρά φωτογραφιών και stories, η Mary Katrantzou, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με την κατάστραση που επικρατεί στην Ελλάδα, ζητώντας τη βοήθειά τους και δίνοντας τα συγχαρητήρια της στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

“H Eλλάδα καίγεται…μόνο χθες υπήρξαν 145 φωτιές και πάνω από 150 σπίτια καταστράφηκαν. Δεν αντέχεται να βλέπεις τους ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια, τις οικογένειές τους και τα ζώα να παλεύουν να επιβιώσουν και να νιώθουν αβοήθητα γιατί δεν μπορούμε να τα βοηθήσουμε. Οι πυροσβέστες και όλοι οι εθελοντές που ρισκάρουν τις ζωές τους, έχουν τον σεβασμό μου. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι σε όλες τις οικογένειες και στους πυροσβέστες που δίνουν ό,τι έχουν. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την Ελλάδα, αυτή τη δύσκολη στιγμή και αν μπορείτε επισκεφθείτε αυτό το link https://gofund.me/0adb45a6. To @elpida_association και το Ίδρυμα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη κάνουν επίσης τα πάντα για να στηρίξουν τους πυροσβέστες και να προσφέρουν κατάλυμα στις οικογένειες που επλήγησαν από τις πυρκαγιές. ??????”.

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , , , , , , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ