Πρωταγωνιστούν σε μία από τις μεγάλες επιτυχίες της σεζόν, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι». Η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και ο Πέτρος Λαγούτης φαίνεται ότι είναι ζευγάρι, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει ανοιχτά για το θέμα.

Οι δύο ηθοποιοί προσπαθούν να κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική τους ζωή, θέλοντας να προστατέψουν τη σχέση τους. Πρόσφατα, μάλιστα, απαθανατίστηκαν στο κέντρο της Αθήνας.

Με casual look και οι δύο, εντυπωσίασαν. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός τους «πιάνει» σε χαλαρή βόλτα.

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ – Πέτρος Λαγούτης

Να σημειωθεί ότι η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, πρόσφατα, έδωσε συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για την πορεία της μέχρι τώρα. «Αποφοίτησα το 2016. Ξεκίνησα, δούλεψα στο θέατρο, μετά σε δύο ταινίες και μετά έφυγα στην Αγγλία όπου έκανα διάφορα. Στην Αγγλία δούλευα για να βιοπορίζομαι, αλλά παρέμενα ηθοποιός. Πάντα ήθελα να φύγω στο εξωτερικό και αν δεν έφευγα εκείνη στη στιγμή δεν θα το έκανα ποτέ γιατί θα ξεκινούσαν οι δουλειές εδώ. Μου άνοιξαν μεγάλοι ορίζοντες. Γύρισα στην Ελλάδα για τους “Παγιδευμένους”. Μετακόμισα μέσα σε 2 μέρες», δήλωσε.

Ακόμα, η ηθοποιός ανέφερε: «Μετά την ακρόαση για τους “Παγιδευμένους” μπήκα στο αυτοκίνητο του πατέρα μου και έκλαιγα δυο ώρες. Ήθελα πολύ τη δουλειά, μου βγήκε όλη η πίεση. Είχα πάει άυπνη, νηστική, μετά από οκτάωρη βάρδια που δούλευα στο Λονδίνο».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ , ,

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ