Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου της Μάρθας Καραγιάννη, που άφησε την τελευταία της πνοή στις 18 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 82 ετών. Στη ζωή της, η αξέχαστη πρωταγωνίστρια του ελληνικού κινηματογράφου και θεάτρου έζησε μεγάλους έρωτες. Ανέβηκε για μία φορά τα σκαλιά της εκκλησίας, τον Οκτώβριο του 1960, όταν ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον παίκτη του Ολυμπιακού Μίμη Στεφανάκου. Τελικά το ζευγάρι χώρισε. Στη συνέχεια όμως γνώρισε τον άνδρα που στιγμάτισε τη ζωή της, τον Βασίλη Κωνσταντίνου. Έμειναν μαζί 12 χρόνια αλλά και μετά το χωρισμό τους παρέμειναν τόσο αγαπημένοι σαν μία οικογένεια.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου βρέθηκε στο πλατό του «Super Κατερίνα» το μεσημέρι της Τρίτης και μίλησε για την απώλεια της καλής του φίλης.

«Συνεχίσαμε τη ζωή μας με τη σύμφωνη γνώμη της Μάρθας. Όταν πρωτογνώρισε τη σημερινή μου γυναίκα, τη συμπάθησε, έγιναν φίλες. Μεγάλωσε την κόρη μου που μόλις είχε γεννηθεί. Η Μάρθα ήταν ένα τρομερό κορίτσι. Με τις εκρήξεις της, με τις καλοσύνες της. Δεν σταματήσαμε ποτέ να μιλάμε. Της μίλησα τέσσερις μέρες πριν φύγει από τη ζωή. Πήγα από το σπίτι και την είδα. Ήταν μία χαρά. Δεν ήθελε να βλέπει κόσμο, είχε τους δικούς της ανθρώπους», είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Μάλιστα προέβη σε μία συγκινητική αποκάλυψη: «Η Μάρθα αποφάσισε να μείνει μόνη της. Όταν χωρίσαμε μου είχε πει κάτι τρομερό: ”Μου είχε πει, ξέρεις κάτι Βασίλη; Για εμένα τέρμα οι άντρες”. Ο λόγος που χωρίσαμε ήταν ένα μυστικό των δύο μας».

Πρώτη δημοσίευση στο Hello Magazine

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ

Ακολουθήστε το HELLO σε και !
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ